Frugtpålæg

En lille, sød forkælelse er for mange børn højdepunktet i madkassen. I mere end 62 år har Castus frugtpålæg været en fast ingrediens som pålæg til brødet. Nu fås frugtpålægget i en ny version – med genluk og også i økologisk udgave.  

En klassiker i ny indpakning

 

En lille, sød forkælelse er for mange børn højdepunktet i madkassen. I mere end 62 år har Castus frugtpålæg været en fast ingrediens som pålæg til brødet. Nu fås frugtpålægget i en ny version – med genluk og også i økologisk udgave.

Genluk sikrer, at frugtpålægget holder sig friskt, saftigt og blødt. Samtidig er der mellem hver skive lagt en ny type pålægsfolie, så frugtskiverne er lette at skille ad og placere på brødet. Castus frugtpålæg fås i varianterne Figen, Nøddemix, Jordbær, Kakao og Blåbær i pakker med 12 skiver.

En nyhed er også Castus økologisk frugtpålæg med figen, hvor der er kræset for den gode smag. Igen med praktisk genluk og ny pålægsfolies, så det er let at smøre madpakken. Castus økologisk frugtpålæg med figen fås i pakker med 10 skiver.

Castus frugtpålæg koster ca. kr. 15,95 pr. pakke.

Få løbende ny inspiration til madpakken hos Castus – og gør det godt for ungerne og let for dig selv. Snip, snap, snude – så er den madpakke ude.