Op på lakridserne

Vi er et lakrids-elskende land og elsker at forkæle os med det salte og det søde sorte. Frugt- og nøddebaren ’Naturlig’ fås i en ny lakrids-variant - med en blid smag af lakrids og en fin sødme.  

Vi er et lakrids-elskende land og elsker at forkæle os med det salte og det søde sorte. Frugt- og nøddebaren ’Naturlig’ fås i en ny lakrids-variant – med en blid smag af lakrids og en fin sødme.

Produktet er lavet af ren rålakrids udvundet af lakridsroden. I flere årtusinder anvendt som naturlægemiddel, og i dag fast ingrediens i kulinariske gourmetoplevelser.

Udover rålakrids indeholder ’Naturlig Lakrids’ tørrede dadler, som giver en fin, sød smag og masser af gavnlige vitaminer, mineraler og kostfibre. Mandler og hasselnødder tilfører gode fedtsyrer og protein – og solsikkeolien binder de sunde, naturlige ingredienser sammen.

Produktet er uden tilsat sukker og uden farvestoffer og konserveringsmidler – og indeholder kun

85 kalorier pr. stk. Et ærligt produkt med få, gode ingredienser, der holder hjernen og kroppen oppe på lakridserne, og som giver en god mæthed for få kalorier.

’Naturlig’ koster kr. 15,95 for en pakke med 3 stk. med Lakrids, Kakao og Eksotisk. Alle varianter er et sundt og fornuftigt valg, der tilfredsstiller lysten til noget syndigt – perfekt til eftermiddagens sukkerkrise eller på vej til sport.

Lakrids varianten findes på hylderne i Bilka, Føtex, Kvickly, Super Brugsen og Super Best i løbet af september 2014