Helten i madkassen

FC Barcelona begejstrer boldglade børn. Tasker, bluser og penalhuse er med Barca-motiver - og nu også frugtstænger til madkassen og sportstasken.
 

Helten i madkassen

 

FC Barcelona begejstrer boldglade børn. Tasker, bluser og penalhuse er med Barca-motiver – og nu også frugtstænger til madkassen og sportstasken.

Castus’ frugtstang med Jordbær og Kakao fås i Barca-design, så boldglade børn kan pakke deres egen helt ud. Skal det være nr. 10 Messi, nr. 3 Piqué, nr. 8 Iniesta eller legenden Xavi med nr. 6?

Dyrker dine børn sport? – Hvad enten det er fodbold eller noget helt andet, er det vigtigt at de får fyldt energidepoterne med naturlig energi til træning eller kamp. Vælg en frugtstang, når energien har brug for et boost – før, under eller efter sport og aktive udfoldelser. De er også perfekte som en del af et fint mellemmåltid og den gode madpakke.

Den tørrede frugt giver den naturligt søde smag, og derfor er frugtstangen helt uden tilsat sukker. Desuden er frugtstængerne uden konserveringsmidler og farvestoffer, men rige på kostfibre. Og takket være en praktisk stykindpakning er frugtstængerne nemme at have med på farten – i madpakken, i tasken eller i lommen. Fordelen er, at de ikke fylder meget og ikke bliver stødt.

 

FC Barcelona kampagne på Facebook

 

Web billede

 

FC Barcelona stængerne er tilbage! Det fejrer vi på Facebook, hvor vi i de næste par uger kører FC Barcelona kampagne med lækre opskrifter og fede konkurrencer.

Du vil få lækre opskrifter, der er gode i forbindelse med sport og som altid masser af inspiration til madpakken og mellemmåltidet.

Der vil være gode chancer for at vinde lækre præmier til dit barns fodboldhold. Så skynd dig at drible over og følg os på Facebook – så du ikke går glip af muligheden for at vinde præmierne og blive helten på dit barns fodboldhold.

 

» Følg Castus på Facebook «