Ærtesuppe med lime og crunch

Ærtesuppe med lime og crunch

Suppe behøver ikke at være en kedelig fornøjelse. Denne kolde og smukke ærtesuppe liver med garanti op på en grå og trist hverdagsaften. Og med den lækre topping, får du tilmed ekstra power og smag.

Opskriften er udviklet af Camilla Pejdal

Antal

4 personer

Det skal du bruge

Suppe: 5 dl frosne ærter 3 dl vand Saft fra ½ lime. 2 spsk. Cremefraiche, gerne 38% Lidt salt og peber Crunch: 3 grønne Boost Me Up 1 dl græskarkerner 1 spsk. Olivenolie Lidt flagesalt

Sådan gør du

Crunch: Tænd ovnen på 120 grader Riv Boost Me Up barerne på et groft rivejern og hak græskarkernerne groft.  Vend det sammen med olie og flagesalt og læg det på en bradepande med bagepapir. Bag det nu i ovnen i 30 min og lad det køle af. Suppe: Blend alle ingredienser til en fin og blød konsistens. Smag til med salt og peber. Drys med crunch og server i skåle.

Tip

Suppen kan også laves lun. Giv blot ærterne et hurtigt opkog, hvorefter de blendes. Limesaft tilsættes til sidst og pynt med cremefraiche ved servering.

0