Bagte æbler toppet med creme fraiche

Bagte æbler toppet med creme fraiche

Mit navn er Louise. Jeg er gift med min mand Hadi og sammen har vi tre dejlige børn.

Til daglig arbejder jeg som teamleder i en salgsvirksomhed. Jeg går meget op i at store og små spiser sundt og varieret i vores familie, derfor nyder jeg at bruge tid i køkkenet flere aftener om ugen, når ungerne er puttet. Jeg nyder at finde på nye lækre opskrifter, både snacks til madpakkerne og sundere alternativer til eftermiddagshyggen når ungerne er hentet.  Jeg glæder mig til at give jer inspiration til sunde og lækre snacks.

Hvis der skal julehygges lidt ekstra, så prøv denne lækre opskrift på bagte æbler med kanel, frugtstang og kold creme fraiche.

Det skal du bruge

3 æbler med skræl 3 tsk. kanel 25 g smør Creme fraiche 18% 3 stk. frugtstænger med æble og kanel

Sådan gør du

Tænd ovnen på 170 grader. Skyl æblerne, skær dem i kvarte og fjern kernehuset Skær æblerne i tynde skriver af ca. 0,5 cm. Smør et ovnfast og læg æblerne op mod hinanden i fadet Smelt smørret, hæld det over æblerne og drys godt med kanel Æblerne bages i ovnen i ca. 30 min. Top de færdigbagte æbler med frugtstænger skåret i stykker og cremefraiche.

Produkter i denne opskrift