Bananbrød med smagen af jul

Bananbrød med smagen af jul

Glæd dig til at sætte tænderne i det lækreste bananbrød med julefrugtstænger og æbler.

Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen, og du kan nemt gøre hende kunsten efter.

Det skal du bruge

350 g moden banan (svarer til 3 meget store)  300 g mel 300 ml vand 40 g kokosmel 4 julefrugtstænger med æble og kanel 3 tsk. kanelpulver 2 spsk. hampefrø 2 æg 1 æble

Sådan gør du

Blend alle ingredienser undtagen æble godt sammen Når dejen er ensartet og cremet, vendes halvdelen af æblet i som tern og hele dejen hældes i en brødform beklædt med bagepapir Top med den anden æblehalvdel i form af mellemtynde skiver. Tryk dem let ned i dejen og bag så brødet ved 200°C/varmluft i 30 minutter og derefter i yderligere 10 minutter ved 180°C/varmluft Befri brødet fra bageformen og sæt det til afkøling, før der skæres i det

0