Bananpandekager med frugtstang

Bananpandekager med frugtstang

 

Små lækre bananpandekager helt uden tilsat sukker, men stadig super søde og skønne. Bananerne i pandekagerne giver en naturlig sødme og de smager fortrinligt med friske bær og skyr. Bananpandekagerne er helt perfekte til brunchbordet eller i madpakken.

Opskriften er udviklet af Camilla Pejdal

Antal

Ca. 10 stk

Det skal du bruge

2 æg 1 moden banan 2 dl havregryn ½ dl hørfrø 1 tsk. kanel 1 tsk. bagepulver 1 ½ dl kærnemælk 2 frugtstænger med figen

Sådan gør du

Kom alle ingredienser i en blender og blend til en ensartet og lettere flydende dej. Varm herefter en pande op og kom en lille smule fedtstof på (Smør-/neutral olie-/kokosolie). Hæld herefter klatter af dejen som svarer til ca. 2 spsk. på. Når dejen ’bobler’ en smule, vendes pandekagerne til de er gyldne på begge sider.

Tip

Erstat frugtstængerne med figen med frugtstængerne med jordbær/hyldeblomst og få en dejlig smag af sommer i dine pandekager.

0