Bønne blondie med jordbær frugtstænger

Bønne blondie med jordbær frugtstænger

Gør dig klar til en skøn, svampet sag, med fuld smæk på sommersmagen. Det behøver ikke at være det mindste besværligt at lave en kage uden mel. Spørger du os, får du endda et endnu bedre (og sundere) resultat. Prøv den lækreste hvide brownie – også kaldet blondie, lavet på lima-pinto bønner.

Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen.

Det skal du bruge

400 g udblødt lima-pintobønnemix 100 g havremælk (eller alternativ) 100 g mandelmel 50 g kokos palmesukker 30 g kokosmel 4 frugtstænger med jordbær/hyldeblomst 2 æg Friske jordbær

Sådan gør du

Udblød bønner og kog efter anvisningerne Blend bønnerne sammen med de øvrige ingredienser – undtagen mælken Tilsæt mælk og blend igen, indtil dejen er ensartet Hæld dejen i et ildfast fad beklædt med bagepapir og top med skiver af friske jordbær, som trykkes let ned i overfladen Bag blondien ved 200 grader varmluft i 30 minutter Afkøles i formen, indtil blondien har sat sig

0