Chokobrud med knas og Boost Me Up

Chokobrud med knas og Boost Me Up

Dette chokobrud er virkelig nemt at lave og smager vanedannede godt. Kombinationen af Boost Me Up, ristede solsikkekerner, cornflakes og den hjemmelavede chokolade er utrolig lækker. Et sikkert hit når der skal lækkert knas til ganen – på ingen tid.

Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen

Det skal du bruge

Knas:

  • 50 g solsikkekerner
  • 50 g cornflakes
  • 3 Boost Me Up-bars (I opskriften er der brugt Kakao, banan & aronia)
  • 2 nip havsalt

Chokolade:

  • 6 spsk. kakaopulver
  • 3 spsk. kokosolie
  • 3 spsk. Sødemiddel eller sukker

Sådan gør du

  • Beklæd en brødform på ca. 25 x 11 cm. med bagepapir
  • Hæld cornflakes deri sammen salt og Boost Me Up bars skåret i mindre tern.
  • Rist solsikkekernerne på en tør pande indtil de begynder at “knitre” let og tag dem så af. Mens de afkøler, laves chokoladen.
  • Lav chokoladen ved at røre kokosolie og kakaopulver sammen ved laveste varme og tilsæt så sødning.
  • Hæld solsikkekernerne ned til det øvrige knas i brødformen.
  • Vend chokoladen i og dæk det hele godt ved brug af en dejskraber.
  • Drys med lidt ekstra groft salt og sæt så hele molevitten på frys.
  • Når det har sat sig, skæres den store “bar” ud i mindre stykker med en skarp kniv/brødkniv, som opbevares i en lufttæt beholder på frys.
0