Efterårssalat med frugtpålæg og bagt hokkaido

Fie fra @healthyliivingdk har lavet denne lækre efterårssalat med bagt hokkaido og stykker af frugtpålag, der giver en lækker sødme til den friske salat.

Det skal du bruge

  • 200 gram rå hokkaido
  • Olie + salt
  • Små lilla gulerødder
  • 1 lille nektarin
  • 1 stykke frugtpålæg med figen
  • 10 hakkede mandler
  • Lidt citronsaft

Sådan gør du

  • Skær hokkaido i skiver og vend disse i olie og salt.
  • Bag i ovnen ved 200 grader varmluft i ca 20-25 minutter.
  • Imens skæres gulerødderne i strimler, nektarinen i stykker og frugtpålæg i mindre bidder.
  • Når hokkaido er bagt, så skæres disse i mundrette bidder og det hele vendes sammen.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print