Farsbrød med nøddemix

Farsbrød med nøddemix

Farsbrød med nøddemix og kalkun bacon, er en nem og lækker ret. Farsbrød spises oftest til aftensmad, men smager også forrygende på et stykke rugbrød til frokost.

Opskriften er udviklet af Helene Sprogøe.

Antal

4 personer

Det skal du bruge

400 g hakket svine eller oksekød 100 g frugtpålæg, frugtrulle eller frugtstænger med nøddemix 1 løg 1 dl mælk 1 dl havregryn 1 æg 1 pakke kalkun bacon Salt og peber

Sådan gør du

Rør kødet sammen med salt og peber Hak løget fint Skær frugtpålægget ud i små tern Tilsæt løg, frugtpålæg, æg, havregryn og mælk i farsen og rør godt sammen Sæt farsen på køl i 30 minutter Form farsbrødet og pak det ind i kalkun bacon Skær evt. 4 gulerødder i stænger, vend dem i olie, salt og timian og læg dem i fadet sammen med farsbrødet Bag det i ovnen ved 180 grader i 40-45 minutter

0