Figenkugler med peanut butter

Figenkugler med peanut butter

“Mit navn er Josefine, jeg er 22 år og blogger på fitfoodbyfine.com Til daglig studerer jeg logopædi på Syddansk Universitet, mens tiden væk fra bøgerne primært fordrives i køkkenet. Jeg elsker nemlig at eksperimentere med diverse råvarer og ikke mindst udvikle nye opskrifter inden for det sunde, simple og ofte søde køkken. Ja, faktisk er sunde snacks nok min spidskompetence. Jeg håber på at kunne inspirere dig, kære læser, til selv at gå i køkkenet og lave en masse lækre, spiselige sager med et skønt Castus-twist!”

Små lækre kugler med dadler, frugtstænger med figen og peanutbutter, en dejlig lille snack, når trangen til noget sødt melder sig – eller som overraskelse i børnenes madpakker.

Antal

Ca. 12-14 stk

Det skal du bruge

60 g friske dadler (udstenet vægt) 60 g kokosmel 60 g peanut butter (her: smooth) 5 Castus frugtstænger med figen 0,5 dl vand

Sådan gør du

Start med at dele frugtstængerne op i mindre stykker og put dem i en foodprocessor sammen med peanut butter og vand. Blend dette indtil massen er cremet og lind og tilsæt så de udstenede dadler samt kokosmelet. Blend endnu engang og tril den samlede masse til kugler. Vend i kokos og lad dem så sætte sig på køl. Kuglerne opbevares efterfølgende i en lufttæt beholder på køl.

0