Fuldkornssnegle med æble & kanel

Fuldkornssnegle med æble & kanel

En kanelsnegl i madpakken gi’r smil til frokost!

 

Antal

ca. 20 stk.

Det skal du bruge

  • 25 g gær
  • 3 dl vand
  • 1 dl A 38
  • 100 g hvedeklid
  • 100 g rugmel
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. sukker
  • 400 g hvedemel

Fyld:

  • 5 æbler
  • 1 pose Castus frugtstænger med med fuldkorn og æble/gulerod
  • 3 tsk. kanel

 

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i lunkent vand og A 38.
  • Tilsæt hvedeklid, rugmel, salt og sukker.
  • Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen og ælt dejen.
  • Lad dejen hæve tildækket i ca. 45 min.
  • Slå dejen ned, halver den og rul den ud til to plader på ca. 30 x 40 cm.
  • Riv æblerne og klem saften ud.
  • Skær Frugtstængerne ud i små stykker og bland det sammen med de revne æbler og kanel.
  • Fordel æblefyldet på de to plader og rul dem sammen på den korte led.
  • Skær hver roulade ud til snegle på ca. 2 cm.
  • Lad dem efterhæve 15 min.
  • Bag sneglene ved 200° C i ca. 20 min.

 

Tip

Servér dem til børnenes mellemåltid eller som snack i madpakken

0