Greenie med banan granola

Greenie med banan granola

En greenie er perfekt som det gode morgenmåltid eller et frisk mellemmåltid. Men ingen greenie uden granola …  Denne lækre banan granola er vældig simpel at lave og egner sig både til store og små, da den er helt uden tilsat sukker.

Opskriften er udviklet af Maria Christensen.

Det skal du bruge

Greenie: 

  • 2 håndfulde frisk spinat
  • ½ frossen banan
  • 1 knsp. Vaniljekorn
  • 3 spsk. Skyr eller Græsk yoghurt

Granola:

  • 100 g frugtrulle med figen
  • 2 modne bananer
  • 300 g havregryn
  • 50 g solsikkekerner
  • 50 g græskarkerner
  • 50 g sesamfrø
  • 1 tsk. Vaniljepulver
  • 1 spsk. neutral olie
  • 1 tsk. Kanel
  • 1 knsp. Salt
  • Evt. 3 spsk. Akacie honning

Sådan gør du:

Greenie: 

  • Blend de fire ingredienser i en blender eller med en stavblender
  • Kom blandingen i en skål og drys med din granola og frisk frugt på toppen

Granola:

  • Ovnen tændes på 160 grader
  • Bananerne moses i en dyb tallerken med olie og evt. honning
  • Alle ingredienserne måles af og ligges på en bageplade beklædt med bagepapir
  • De mosede bananer blandes godt med hænderne rundt i ingredienserne på bagepladen
  • Fordel granolaen på hele bagepladen
  • Bagepladen kommes i ovnen i 45 minutter, sørg for at vende i blandingen 4 gange undervejs
  • Tag bagepladen ud og lad granolen afkøle på køkkenbordet
  • Skær figenrullen i små tern og bland den i granolaen når den er helt afkølet
  • Opbevar din granola i et glas med låg og det holder sig fint i flere uger

 

Produkter i denne opskrift

0