Gulderod og blomkålsuppe med sød og salt topping

Gulderod og blomkålsuppe med sød og salt topping

Den lækreste gulerod/blomkålssuppe med sød og salt topping. Den er både smuk og smager helt igennem skønt.

Opskriften er udviklet af Helene Sprogoe.

Det skal du bruge:

Suppe:

  • 400 g gulerødder
  • 400 g blomkål
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1-2 spsk rapsolie
  • 2-3 tsk. timian
  • 800 ml vand
  • 2 tsk. sukker
  • Salt
  • Peber

Topping:

  • 3 Boost Me Up med granatæble og hindbær
  • 200 g bacon
  • 2 kogte æg
  • Persille

Antal

4 personer

Sådan gør du

Skræl gulerødder, løg og hvidløg - og skær det i tern Vask blomkålet og pluk det i små buketter Brun løg og hvidløg af i olie Tilsæt gulerødderne, blomkål og timian og lad det stå og brune lidt Tilsæt nu vand, sukker, salt og peber og lad nu det hele stå og simre i 15-20 minutter. I mens kan du ordnet crunchen Skær barene i tern og vend det rundt med bacon Put dem på en bageplade med bagepapir og bag det i 20 minutter ved 190 grader. Vend gerne lidt rundt i det engang imellem Blend suppen sammen med en stavblender. Det bliver en lækker og fyldig suppe. Kog 3-4 æg til toppingen - kog dem i 6-7 minutter Servere suppen toppet med salt/sød topping, æg og lidt persille

0