Halloween-cakepops

Jette Gad har været i køkkenet sammen med børnene og kreeret de sødeste og uhyggelige cakepops, der smager fantastisk og pynter så fint på bordet til halloween-festen.

Det skal du bruge

  • Castus frugtstænger – brug dine favoritter
  • Chokolade i forskellige farver fx candy melts i hvid og sort
  • Sukkerøjne
  • Cakepops pinde
  • Små sprøjteposer

Sådan gør du

  • Skær frugtstængerne ud i mindre stykker og tril dem til kugler. Kuglerne skal ikke være for store – de skal kunne bæres af cakepops pindene.
  • Smelt hvid chokolade (til mumie og Jack Skellington cakepops), sæt en pind i frugtkuglerne og dyp dem i chokoladen, til de er dækket.
  • Sæt et par øjne på hver cakepop.
  • Læg dem på et stykke bagepapir og lad dem tørre.
  • Hæld en smule hvid chokolade op i en sprøjtepose og lav strimler hen over mumierne.
  • Smelt en smule mørk chokolade og hæld det op i en sprøjtepose.
  • Lav øjne, næse og mund på de cakepops, der skal ligne Jack Skellington.

 

TIP! Du kan sagtens bruge resterne af chokoladen. Hæld den mørke chokolade ud på et stykke bagepapir og smør det ud til et tyndt lag. Lav runde cirkler med den hvide chokolade. Brug et træspyd eller lignende til at trække en „hale“ i den hvide chokolade. Brug en smule mørk chokolade til at lave øjne og mund på de små spøgelser, du nu har i chokoladen.

Billeder

Del opskriften

Del på facebook
Del på pinterest
Del på print