Uhhm, de lækreste havregrynskager ned en skøn avocado/chokolademousse, der får munden til at løbe i vand!
Antal
7 stk
Det skal du bruge
Kager
- 2 modne bananer
- 5 skiver Castus frugtrulle figen
- 150 gram finvalsede havregryn
Mousse
- 2 små avocadoer
- 2 spsk fedtfattig kakaopulver (jeg brugte den fra urtekram)
- 1 tsk vaniljepulver
- 2 spsk agave sirup
Sådan gør du
- Mos bananer og frugtpålæg sammen
- Tilsæt dernæst havregrynene og rør rundt til en samlet masse.
- Rul dejen ud mellem to plastik poser og stik en passende cirkel ud – jeg brugte et lille vandglas.
- Placer på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter ved 175 grader varmluft til de har taget farve.
- Blend avocado, sirup, vanilje og kakao sammen til en samlet masse.
- Når kagerne er bagt færdige, og disse har kølet af smøres et lag mousse på den ene halvdel og den anden ligges ovenpå.
- Top eventuelt med lidt smeltet chokolade – eller som jeg har gjort med lidt hasselnøddecreme