Havregrynskager med avocado/chokolademousse

Havregrynskager med avocado/chokolademousse

“Mit navn er Fie og jeg er 22 år gammel. Til daglig læser jeg jura på Aalborg Universitet. I min fritid bruger jeg rigtig meget tid i fitness og elsker at snøre løbeskoene og hoppe afsted på en løbetur. Jeg holder utrolig meget af at eksperimentere i køkkenet – og det er ligesom her jeg kan være kreativ”

Uhhm, de lækreste havregrynskager ned en skøn avocado/chokolademousse, der får munden til at løbe i vand!

 

Antal

7 stk

Det skal du bruge

Kager

  • 2 modne bananer
  • 5 skiver Castus frugtrulle figen
  • 150 gram finvalsede havregryn

Mousse

  • 2 små avocadoer
  • 2 spsk fedtfattig kakaopulver (jeg brugte den fra urtekram)
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 2 spsk agave sirup

Sådan gør du

  • Mos bananer og frugtpålæg sammen
  • Tilsæt dernæst havregrynene og rør rundt til en samlet masse.
  • Rul dejen ud mellem to plastik poser og stik en passende cirkel ud – jeg brugte et lille vandglas.
  • Placer på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter ved 175 grader varmluft til de har taget farve.
  • Blend avocado, sirup, vanilje og kakao sammen til en samlet masse.
  • Når kagerne er bagt færdige, og disse har kølet af smøres et lag mousse på den ene halvdel og den anden ligges ovenpå.
  • Top eventuelt med lidt smeltet chokolade – eller som jeg har gjort med lidt hasselnøddecreme
0