Hjemmelavet knækbrød med frugt og kerner

Hjemmelavet knækbrød med frugt og kerner

Det er utrolig nemt at lave dine egne lækre knækbrød. Prøv Marias lækre variant med masser af kerner og sødet med en jordbær frugtstang. Knækbrødene er helt perfekte til en lækker brunch, som et godt mellemmåltid til madpakken eller en lækker aftensnack.

Opskriften er udviklet af Maria Vestergaard.

Antal

24 stk.

Det skal du bruge

40 g hørfrø 40 g havregryn 40 g solsikkekerner 40 g sesamfrø 150 g hvedemel 60 g rugmel 1 tsk. bagepulver 1 tsk. salt 2 dl vand 1 ¼ dl neutral olie 3 frugtstænger med jordbær eller jordbær/hyldeblomst

Sådan gør du

Bland alle de tørre ingredienser sammen Tilsæt vand og olie og rør det godt rundt Hak frugtstænger fint og bland det godt sammen med knækbrødsdejen Del dejen i to og rul dejen tyndt ud, med en kagerulle, mellem to stykker bagepapir Tag det ene stykke bagepapir af knækbrøds dejen og skær dem i passende størrelse Bag knækbrødene i ovnen ved 180 graders varme i ca. 20 minutter Knækbrødene skal være lysebrune og gyldne Lad knækbrødene afkøle på en rist inden de spises og opbevares i en lukket beholder

0