Kakao rugsnacks

Kakao rugsnacks

“Mit navn er Maria og jeg har bloggen Madogkaerlighed.dk – som er en mad- og livsstilsblog. Her deler jeg ud af nemme og sunde retter, der egner sig til hele familien. Jeg bor på Amager med min datter på 6 år og min helt store passion er madlavning. Jeg elsker at udvikle opskrifter og dele dem med mine læsere på bloggen”

Kakao rugsnacks med Castus frugtstænger med kakao – oplagte som en lille snack i madpakken eller som mellemmåltid. De er fantastiske som en lækker lille eftermiddagssnack, når den lille sult sætter ind.

Antal

Ca. 28-30 stk

Det skal du bruge

50 g. gær 5 ½ dl. lunt vand 2 dl. groft rugmel 5 dl. hvedemel 1½ dl. solsikkekerner 1½ dl. græskarkerner 1½ dl. knækkede hvedekerner 2 spsk. honning 1 tsk. salt 2 spsk. kakao 5 stk. Castus frugtstænger med kakao

Sådan gør du

Opløs gæren i den lune vand Tilsæt honning og alle de tørre ingredienser, undtagen frugtstænger og salt Bland det godt sammen et par minutter – med en grydeske og håndkræft går fint an Klip frugtstængerne på langs og derefter i små stykker, ca. ½ cm. Kom salt og stykkerne af frugtstænger i blandingen, rør det godt sammen og sæt skålen tildækket til hævning i 1½ time Med en ske lægges ”klatter” på en bageplade beklædt med bagepapir og bollerne hæver yderligere 15-20 minutter Tænd ovnen på 190 grader (varmluft) Pensel bollerne med koldt vand. De bages i ovnen i 24 minutter.

Produkter i denne opskrift

0