Kanelsnegle med æble, kanel og nøddemix

Kanelsnegle med æble, kanel og nøddemix

Kanelsnegle med masser lækkert fyld, dejlig svampede og en skøn smag – og så endda uden raffineret sukker!

Det skal du bruge

25 g gær 2,5 dl mælk 2 søde æbler ½ pakke frugtpålæg med nøddemix 1 spsk. kanel ½ dl flydende vegetabilsk fedtstof ½ spsk. honning 1 tsk. kardemomme ½ tsk. salt 450 g hvedemel Æg til pensling

Sådan gør du

Lun mælken og opløs gæren heri Tilsæt olie, honning, kardemomme og salt Tilsæt mel lidt ad gangen og ælt dejen grundigt igennem i ca. 10min Lad dejen hæve lunt og tildækket i 60min Riv æblerne fint og fjern det meste af væden fra æblerne Hak Castus frugtpålæg med nøddemix fint og bland det med revet æble og kanel Rul den hævede dej ud på bordet med en smule mel og en kagerulle til det danner en rektangel Fordel et lag nødde/æble fyld på dejen og rul den til en ensformig roulade Skær rouladen i skiver og placer kanelsneglene på en bageplade beklædt med bagepapir Pensl med sammenpisket æg Bag kanelsneglene i ovnen på 200 graders varmluft i ca. 15-20min

Produkter i denne opskrift

0