Koldhævede morgenboller med frugtstænger og mandler

Koldhævede morgenboller med frugtstænger og mandler

Mit navn er Louise. Jeg er gift med min mand Hadi og sammen har vi tre dejlige børn.

Til daglig arbejder jeg som teamleder i en salgsvirksomhed. Jeg går meget op i at store og små spiser sundt og varieret i vores familie, derfor nyder jeg at bruge tid i køkkenet flere aftener om ugen, når ungerne er puttet. Jeg nyder at finde på nye lækre opskrifter, både snacks til madpakkerne og sundere alternativer til eftermiddagshyggen når ungerne er hentet.  Jeg glæder mig til at give jer inspiration til sunde og lækre snacks.

Det skal du bruge

4 dl vand 1 dl neutral yoghurt 10 g gær 2 spsk. honning 3 Castus frugtstænger - valgfri smag 50 g hakkede mandler 50 g havregryn 1 1/2 tsk. salt 300-350 g hvedemel

Sådan gør du

Frugtstængerne skæres i små stykker, og mandlerne hakkes groft. Rør gæren ud i en skål med vand og salt Yoghurt, honning, havregryn, frugtstænger og mandler tilsættes blandingen Lad det stå i en halv times tid. Rør melet i lidt efter lidt. Dejen røres grundigt sammen. Sæt film over skålen og stil den i køleskabet natten over. Næste morgen formes 12 boller af dejen med to skeer. Lad dem hæve i 30 min. Bages i ovnen ved 180 grader varmluft i 18 min.