Konkurrencebetingelser

Julekalender konkurrence

Regler og betingelser for deltagelse.

 

Sådan deltager du:

Konkurrencen løber fra den 1.-16. November 2017.

Kun personer som er over 18 år og bosat i Danmark kan deltage. Ansatte hos The Whole Company A/S, samt medlemmer af disse personers husstande må ikke deltage i konkurrencen.

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

 

Sådan vinder du:

Vi finder 7 vindere blandt alle deltagere den 16. november 2017. Vinderne får direkte besked pr. mail.

For at kunne modtage præmien skal vinderen oplyse fuldt navn og adresse. Svarer vinderen ikke indenfor 5 dage, udpeges der en ny vinder.

 

Præmier:

Vi har 7 julekalender på højkant til 7 vindere. Hver vinder får én julekalender. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre Castus produkter.

Præmieværdi: 99,95

 

Hvad skal du ellers vide?

Ved deltagelse i konkurrencen giver deltageren samtykke til registrering af navn og email-adresse. Data bliver ikke brugt af tredjepart.

Ved deltagelse tilmelder du dig samtidig Castus´ nyhedsbrev. Du kan frit afmelde dig nyhedsbrevet efterfølgende.

Castus A/S er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd. Castus A/S forbeholder sig ret til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt dette skønnes nødvendigt. Castus A/S ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler.

Castus A/S afholder alle præmieafgifter. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver Castus A/S sig ethvert ansvar i den forbindelse.

 

 

Konkurrencen udbydes af :

Castus A/S

Unionsvej 4

4600 Køge

 

0