Lækker og frisk cheesecake med bund af Castus nøddemix

Lækker og frisk cheesecake med bund af Castus nøddemix

Mit navn er Janni og jeg bor i en lille by udenfor Aalborg. Jeg er til dagligt studerende på EUX business. Jeg lavede en livsstilsændring og har siden tabt 52 kg. Jeg går meget op i sund kost og elsker at lave mad. Jeg følger sjældent en opskrift, men elsker at finde på opskrifter selv. Jeg undlader helst raffineret sukker i min madlavning. Jeg er en aktiv bruger på Instagram under @janniaskov

Janni har lavet denne lækre dessertkage – en virkelig smagfuld og frisk dessert, helt uden sukker.

 

Det skal du bruge

1 springform 1 hel castus frugtrulle - nøddemix ¼ liter fløde 400 g hytteost 4 spsk sødemiddel (jeg har brugt easis perfect sød) Vaniljestang 5 husblas Citronskal Citronsaft

Sådan gør du

Fordel Castus frugtrullen med nøddemix i bunden af springformen, det nemmeste er at skære det ud i “plader” og presse/trykke dem sammen i bunden af springformen og helt ud til kanten. Pisk herefter Perfect sød, 1 æg og vaniljen til den får en luftigt konsistens. Bland hytteost og citronskal sammen, og pisk det sammen med det ovenstående. Pisk derefter fløden til flødeskum, den må gerne være tyk, og put lidt vanilje i den imens du pisker. Læg husblassen i blød i lunkent vand i ca 10 min, smelt det derefter i et vandbad og køl det ned med citronsaften. Hæld det i hytteost blandingen under omrøring, vend til sidst flødeskummet i hele blandingen, og fordel hele massen i springformen på Castus bunden. Sættes på køl i ca 4 timer før servering ( kan også sagtens laves dagen før den skal bruges). Kan pyntes med lige hvad man ønsker.

Produkter i denne opskrift