Muffins med æble og kanel

Muffins med æble og kanel

Mit navn er Louise. Jeg er gift med min mand Hadi og sammen har vi tre dejlige børn.

Til daglig arbejder jeg som teamleder i en salgsvirksomhed. Jeg går meget op i at store og små spiser sundt og varieret i vores familie, derfor nyder jeg at bruge tid i køkkenet flere aftener om ugen, når ungerne er puttet. Jeg nyder at finde på nye lækre opskrifter, både snacks til madpakkerne og sundere alternativer til eftermiddagshyggen når ungerne er hentet.  Jeg glæder mig til at give jer inspiration til sunde og lækre snacks.

Det skal du bruge

200 g skrællet moden banan 1 skrællet og revet æble 2 æg 70 g dadler 130 g finvalsede havregryn 1 tsk. bagepulver 1/2 tsk. kanel 2 stk. frugtstænger med æble og kanel, skåret i små stykker

Sådan gør du

Bland alle ingredienser, undtaget æble og frugtstænger, sammen i en blender. Blend massen sammen. Hæld massen i en skål og tilsæt æblet og frugtstængerne Rør godt og fordel dejen i muffins forme Bages i oven ved 200 grader i ca. 30 min.

Produkter i denne opskrift