Mums – müslibar til madpakken!
Antal
30 stk
Det skal du bruge
- 200 g mandler
- 100 g usaltede cashewnødder
- 150 g græskarkerner
- 175 g havregryn
- 25 g kokosmel
- 1 pakke Castus frugtpålæg med kakao – hakket i små tern
Marinade
- 100 g honning
- 100 g peanutbutter
- 1 æg
- 1 dl vand
Sådan gør du
- Hak mandler og cashewnødder groft, evt. i en køkkenhakker.
- Bland hakkede nødder, havregryn, kokosmel, græskarkerner og Castus kakaopålæg.
- Læg blandingen på en bradepande foret med bagepapir og rist i ovnen i ca. 15 min ved 175°.
- Imens varmes honning og peanutbutter i en gryde. Kog det kort op, og pisk.
- Tilsæt vand, og afkøl til stuetemperatur, og pisk herefter ægget i.
- Hæld marinaden over massen og bland det, så det hænger sammen.
- Beklæd et ovnfast fad (34×20 cm) og fordel massen heri.
- Udglat overfladen med vand.
- Bag den nederst i ovnen ved 175° i ca. 18 min.
- Løft den bagte bund ud af formen og skær den i 30 stykker, når den afkølet.
Tip
I stedet for græskarkerner kan der bruges hørfrø, solsikkekerner m.m. Kan med fordel kommes i fryseren og gemmes.