Opskrift udviklet af @noglutennolimits
12 stk.
60 g mandelmel eller mandler (blendes til mandelmel) 40 g havregryn 160 g Castus frugtrulle med blåbær (alternativt frugtstænger med Blåbær) 20 g kakaopulver 3 spsk sukkerfri hindbærmarmelade (cirka 70 g) (jeg bruger ofte den fra Rigoni di Asiago 1 spsk romessens (jeg bruger den fra Dr. Oetker)
1. Blend mandler og havregryn til mel i en minihakker, blender eller foodprocessor. 2. Skær frugtrullen i mindre stykker* og tilsæt til mandel- og havremelet. 3. Tilsæt de øvrige ingredienser og blend til en ensartet masse (smag til med kakao og romessens). 4. Sæt romkuglemassen på køl i mindst 1 time (gerne længere). 5. Form den ønskede størrelse romkugler med let fugtede hænder og tril dem i ristet kokos, krymmel, kakaopulver eller smeltet chokolade.
PS: Romkuglerne holder sig lækre på køl i flere dage og de er desuden fryseegnede.