Bananbrød med blåbær

Bananbrød med blåbær

“Mit navn er Josefine, jeg er 22 år og blogger på nouw.com/fitfoodbyfine. Til daglig studerer jeg logopædi på Syddansk Universitet, mens tiden væk fra bøgerne primært fordrives i køkkenet. Jeg elsker nemlig at eksperimentere med diverse råvarer og ikke mindst udvikle nye opskrifter inden for det sunde, simple og ofte søde køkken. Ja, faktisk er sunde snacks nok min spidskompetence. Jeg håber på at kunne inspirere dig, kære læser, til selv at gå i køkkenet og lave en masse lækre, spiselige sager med et skønt Castus-twist!”

Lækkert bananbrød med blåbær – fortrinligt til morgenmaden, madpakken eller til aftenkaffen. Brødet er utroligt nemt at lave og smager fantastisk både lunt og afkølet.

 

Det skal du bruge

250 g valgfri mælk (her: sojamælk) 230 g havregryn 230 g banan (2 store) 150 g blåbær (her: frosne) 100 g Castus frugtrulle med blåbær 40 g kokosmel

Sådan gør du

Skær frugtrullen ud i mindre stykker og put dem i en foodprocessor sammen med de resterende ingredienser undtagen de frosne blåbær Blend indtil ensartet og cremet – skrab siderne et par gange undervejs – og vend så blåbærerne i Hæld dejen i en bageform beklædt med bagepapir og bag brødet ved 200°C/varmluft i 60 minutter Løft brødet over på en bagerist og lad det afkøle let, før du befrier det fra bagepapiret for at lade det afkøle Opbevar brødet i en tætlukket frostpose på køl

Tip

Du kan også lave bananbrødet i andre lækre varianter end med blåbær. Prøv fx: frosne jordbær og sommerfrugtstang med jordbær og hyldeblomst eller frosne hindbær og frugtstang med æble/hindbær. Frugtstang med kakao for ekstra sød smag.

Produkter i denne opskrift

0