Bananbrød med blåbær

Bananbrød med blåbær

 

Bananbrød er en fantastisk blanding af en kage og et brød. Det er saftigt, lækkert, har en sprød krumme og er utrolig nemt at lave.

Josefines banabrød med blåbær og frugtrulle er fortrinneligt til morgenmaden, madpakken eller til aftenkaffen.

Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen.

 

Det skal du bruge

250 g valgfri mælk fx sojamælk 230 g havregryn 230 g banan (2 store) 150 g blåbær (evt. frosne) 100 g frugtrulle med blåbær 40 g kokosmel

Sådan gør du

Skær frugtrullen ud i mindre stykker og bland dem i en foodprocessor sammen med de resterende ingredienser undtagen de frosne blåbær Blend indtil massen er ensartet og cremet – skrab siderne et par gange undervejs – og vend så blåbærerne i Hæld dejen i en bageform beklædt med bagepapir og bag brødet ved 200°C/varmluft i 60 minutter Løft brødet over på en bagerist og lad det afkøle let, før du befrier det fra bagepapiret for at lade det afkøle Opbevar brødet i en tætlukket frostpose på køl

Tip

Du kan også lave bananbrødet i andre lækre varianter end med blåbær. Prøv fx: frosne jordbær og sommerfrugtstang med jordbær og hyldeblomst eller frosne hindbær og frugtstang med æble/hindbær. Frugtstang med kakao for ekstra sød smag.

Produkter i denne opskrift

0