Bananpandekager med frugtstang

Bananpandekager med figenfrugtstang

Camilla Pejdal

“Jeg hedder Camilla og er 23 år. Jeg bor i Gentofte, sammen med min mand og mine 2 børn, Benyamín på 4 år og Zayn som er født Februar 17′. Jeg er uddannet gastronomassistent og har min egen blog (www.foodfashion.nu). Madlavning & bagning er min lidenskab og jeg elsker at finde på nye opskrifter, samt forbedre de ældre.”

Små lækre bananpandekager helt uden tilsat sukker, men stadig super søde og skønne. Bananerne i pandekagerne giver en naturlig sødme og de smager fortrinligt med friske bær og skyr. Bananpandekagerne er helt perfekte til brunchbordet eller i madpakken.

Opskriften giver ca. 10 stk.

Det skal du bruge

2 æg.
1 banan, moden.
2 dl havregryn.
½ dl hørfrø
1 tsk kanel.
1 tsk bagepulver.
1 ½ dl kærnemælk.
2 frugtstænger m .figen.

Sådan gør du

1. Kom alle ingredienser i en blender & blend til en ensartet og lettere flydende dej.
2. Varm herefter en pande op & kom en lille smule fedtstof på (Smør-/neutral olie-/kokosolie).
3. Hæld herefter klatter som svarer til ca. 2spsk på.
4. Når dejen ’bobler’ en smule, vendes de.
5. Tag dem af når de er gyldne på begge sider.
6. Forsæt indtil der ikke er mere dej.

Tip

Erstat figenfrugtstængerne med Sommerfrugtstænger med smag af jordbær og hyldeblomst og få en dejlig smag af sommer i dine pandekager.