Bananpandekager med frugtstang

Bananpandekager med frugtstang

“Jeg hedder Camilla og er 23 år. Jeg bor i Gentofte, sammen med min mand og mine 2 børn, Benyamín på 4 år og Zayn som er født Februar 17′. Jeg er uddannet gastronomassistent og har min egen blog (www.foodfashion.nu). Madlavning & bagning er min lidenskab og jeg elsker at finde på nye opskrifter, samt forbedre de eksisterende.”

Små lækre bananpandekager helt uden tilsat sukker, men stadig super søde og skønne. Bananerne i pandekagerne giver en naturlig sødme og de smager fortrinligt med friske bær og skyr. Bananpandekagerne er helt perfekte til brunchbordet eller i madpakken.

Antal

Ca. 10 stk

Det skal du bruge

2 æg. 1 banan, moden. 2 dl havregryn. ½ dl hørfrø 1 tsk kanel. 1 tsk bagepulver. 1 ½ dl kærnemælk. 2 frugtstænger med figen.

Sådan gør du

Kom alle ingredienser i en blender & blend til en ensartet og lettere flydende dej. Varm herefter en pande op & kom en lille smule fedtstof på (Smør-/neutral olie-/kokosolie). Hæld herefter klatter som svarer til ca. 2spsk på. Når dejen ’bobler’ en smule, vendes de. Tag dem af når de er gyldne på begge sider. Forsæt indtil der ikke er mere dej.

Tip

Erstat frugtstængerne med figen med frugtstængerne med jordbær/hyldeblomst og få en dejlig smag af sommer i dine pandekager.

0