Bananpandekager

Antal: ca. 12-14 stk.

Det skal du bruge

1 æg
3 dl mælk
1 banan (most)
1 revet æble
1 frugtstang (25 g)
1 dl havregryn
1 dl rugmel
½ dl. hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. stødt kanel

Sådan gør du

Bland æg og mælk sammen.
Tilsæt en most banan, revet æble, frugtstang i små stykker, havregryn, rugmel, hvedemel og til sidst bagepulver og kanel. (hvis dejen er for tynd kan mere hvedemel tilsættes til den får den rigtige konsistens)
Bag pandekagerne små på en opvarmet og smurt pande ved middel varme. Bag gerne to ad gangen på den samme pande.
Vær opmærksom på, at selvom pandekagerne stadig føles “ubagte” indeni, så er de altså gennembagte..

Tip

Lav pandekagerne i mini størrelse og gerne lidt buttede. Så er de meget delikate og hapse-lækre, perfekt til børnene.