Brownie med julesmag

Brownie med julesmag

Brownie, når det er bedst – uden mel og sukker !

Antal ca. 15 stk.

Det skal du bruge

150 gram dadler
1 pose frugtstænger med nøddemix (125 g) en anden variant kan også bruges
Revet skal fra ½ økoappelsin
50 g. kakaopulver
1 tsk. kanel
1 tsk. kardemomme
100 g. hakkede valnødder

Sådan gør du

Fjern stenene fra dadlerne. Skær frugtstængerne i små stykker.
Riv skallen fint fra en ½ appelsin og pres herefter saften.
Blend dadler, frugtstænger med appelsinskal og saft, kakaopulver, kanel og kardemomme til en fast masse, brug en foodprocessor.
Rør hakkede valnødder i.
Put massen op i en firkantet form med bagepapir, og tryk massen ud, og med en højde på ca. 2 cm
Sæt den på køl i ca. 1 time.
Skær den ud i 15 små stykker.

Tip

Pynt evt. med kokos vednt i blåbærsaft eller hindbærsaft. Det giver lidt farve til brownien