Choko-banan bidder

Choko-banan bidder

“Mit navn er Maria og jeg har bloggen Madogkaerlighed.dk – som er en mad- og livsstilsblog. Her deler jeg ud af nemme og sunde retter, der egner sig til hele familien. Jeg bor på Amager med min datter på 6 år og min helt store passion er madlavning. Jeg elsker at udvikle opskrifter og dele dem med mine læsere på bloggen”

De Lækreste små choko-banan bidder til når den lille lækkersult melder sin ankomst sidst på eftermiddagen – eller hvis du bare skal forkæle dig selv.

Det skal du bruge

1 mellemstor banan 2 æg 3 stk. "Boost Me Up" med banan, kakao og aronia fra Castus 1 dl. Vand ½ dl. mælk 2 dl. havregryn 1 tsk. bagepulver ½ tsk. vanilje pulver Brug eventuelt kakao nibs til at drysse på toppen

Sådan gør du

Skær "Boost Me Up" stængerne i små stykker og kom dem i en lille skål med 1 dl. Vand. Lad det stå og bløde op i ca. 15 min. Blend havregrynene fint, konsistensen skal minde lidt om mel og kom derefter grynene i en skål Blend "boost me up" stængerne og tilsæt bananen Når det er blendet godt tilsættes æg og mælk og det blendes igen Kom blandingen i skålen med havregryn og tilsæt bagepulver og vaniljepulver Ovnen tændes på 180 grader (varmluft) Imens kan dejen lige trække 10 min. Kom dejen i små forme – jeg brugte en silikoneform med 24 huller (ca. 3×3 cm store huller) Bages i 20-25 minutter.

Tip

Opbevar choko-banan bidderne i en lille bøtte i køleskabet

Produkter i denne opskrift

0