Chokoladepåskeæg

Chokoladepåskeæg

Her er et lækkert alternativt til det klassiske påskeæg. Lad børnene komme med i køkkenet, så der kan laves  flotte og velsmagende påskeæg på en ny måde.

Antal

Ca. 10 stk

Det skal du bruge

100 g. Frugtstang med nøddemix 2 bløde medjoul dadler 1 spsk. kakaopulver 1 dl. cashewnødder 1 spsk. kokosolie 100 g overtrækschokolade Lidt hakkede mandler, pistacie eller andet til pynt

Sådan gør du

Blend dadler og frugtstænger sammen i en foodprocessor og tilsæt kakaopulver, fint malede cashewnødder og kokosolie. Ælt det hele godt sammen og form dem til æg. Kom dem i fryseren, imens du gør klar til chokoladeovertrækket. Smelt chokoladen over vandbad og drys påskeæggene med hakkede mandler, pistacienødder, morgenfrueblade eller gul kokos-krymmel.

Tip

Gør det ekstra festligt med gult kokoskrymmel. Det skal du bruge: ½ dl. kokosmel, ½ tsk. Vand, ½ tsk. Gurkemeje. Udrør gurkemejen i vand og bland det godt sammen med kokosmelet, indtil det har en ensartet farve.

Produkter i denne opskrift

0