Chokoladesnegle

Chokoladesnegle

Antal: ca. 20 stk.

En chokoladesnegl i madpakken gi’r smil til frokost !

Det skal du bruge

25 g gær
3 dl vand
1 dl A 38
100 g hvedeklid
100 g rugmel
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
400 g hvedemel
Fyld:
2 pakker Castus frugtpålæg med kakao

Sådan gør du

Rør gæren ud i lunkent vand og A 38.
Tilsæt hvedeklid, rugmel, salt og sukker.
Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen og ælt dejen.
Lad dejen hæve tildækket i ca. 45 min.
Slå dejen ned, halver den og rul den ud til to plader på ca. 30 x 40 cm.
Fordel skiver af frugtpålægsskiverne på de to plader og rul dem sammen på den korte led.
Skær hver roulade ud til snegle på ca. 2 cm.
Lad dem efterhæve 15 min.
Bag sneglene ved 200° C i ca. 20 min.

Tip

Kan fryses og tages op af fryseren aftenen før og bruges til madpakkerne eller lunes til mellemmåltidet.