Cookies-cream raw cake

Cookies-cream raw cake

Vi hedder Mathilde og Amanda og til dagligt studerer vi begge Erhvervsøkonomi HA på Universitet, men når tiden ikke går med bøger og læsning, så går den med madlavning. Madlavning er vores store passion og vi elsker at udvikle nye opskrifter – sunde som søde. Vi glæder os til at forkæle Jer med vores bedste opskrifter.

 

Antal

Ca. 10 stk.

 

Det skal du bruge

Bund

  • 100 g. Castus frugtrulle m. nøddemix
  • 50 g. mandler
  • 1 tsk. kokosolie

 

Lag 2

  • 100 g. cashewnødder (sat i blød i vand i minimum 3 timer)
  • 4 spsk. kokosmælk
  • 2 spsk. revet kokos
  • 1 tsk. kokosolie
  • 1 tsk. vaniljepulver/vaniljeessens
  • 2 tsk. honning

 

Chokolade “ganache”

  • 2 spsk. peanutbutter
  • 2 tsk. honning/agavesirup/anden sødning
  • 2 tsk. rå kakaopulver
  • evt. 2 tsk. kokosolie

Sådan gør du

  • Start med at lav bunden. I en minihakker, foodprocessor tilsættes mandler, dadler og kokosolie og det hele køres til en ensartet masse.
  • Beklæd en lille form med husholdningsfilm. Put herefter bunden ned i formen. Pres den godt ned og godt ud mod siderne.
  • Det hvide lag laves. Cashewnødder, kokosmælk, revet kokos, kokosolie, vaniljepulver/vaniljeessens og honning puttes i en minihakker eller foodprocessor. Herefter køres det hele til en ensartet masse. Det tager omkring 5-7 min før massen bliver glat. Hav tålmodighed.
  • Placer nu denne masse ovenpå din bund og pres den godt ned.
  • Sæt kagen på køl i minimum 4-5 timer.
  • Lav din chokoladeganache ved at blande peanutbutter, honning/agavesirup, rå kakaopulver og kokosolie sammen i en lille skål. Put massen i en lille pose og klip et lille hul i en af enderne.
  • Tag din kage ud og op af formen. Skær den i den ønskede størrelse. Pynt med din chokoladeganache og evt. græskarkerner, tørrede jordbær eller hvad du ellers har.
  • Sæt kagen tilbage i køleskabet eller nyd den med det samme. Kan holde sig på køl 3-4 dage.

Produkter i denne opskrift

0