Efterårskage med æble, kanel og frugtrulle

Efterårskage med æble, kanel og frugtrulle

“Mit navn er Maria og jeg har bloggen Madogkaerlighed.dk – som er en mad- og livsstilsblog. Her deler jeg ud af nemme og sunde retter, der egner sig til hele familien. Jeg bor på Amager med min datter på 6 år og min helt store passion er madlavning. Jeg elsker at udvikle opskrifter og dele dem med mine læsere på bloggen”

Maria har givet sit bud på en lækker efterårskage, der smager fantastisk med et twist af æbler, kanel og lækker frugtrulle med nøddemix.

 

Det skal du bruge

3 æg 100 g sukker 120 g hvedemel 50 g havregryn 300 g æbler i tern 50 g frugtrulle med nøddemix i tern 2 tsk. bagepulver 1 tsk. vaniljesukker 1½ tsk. kanel 60 g abrikosmarmelade

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Pisk æg og sukker lyst og luftigt i en skål. Bland mel, havregryn, bagepulver og vaniljesukker i skålen Skræl og skær æblerne i tern. Bland æblerne i dejen og kom det hele i en mellem størrelse springform beklædt med bagepapir Hak nødderullen i små tern og drys på toppen af kagen sammen med kanel Bag kagen i 20 min. Tag kagen ud af ovnen og smør abrikosmarmeladen på kagens overflade og bag den yderligere i ca. 15 min. til marmeladen er karamelliseret på toppen. Prik evt. et træspyd i kagen for at se om den er færdig. Tag kagen ud og lade den afkøle før den spises.

Produkter i denne opskrift

0