Energikugler med hindbærsmag

Energikugler med hindbærsmag

“Mit navn er Josefine, jeg er 22 år og blogger på  nouw.com/fitfoodbyfine. Til daglig studerer jeg logopædi på Syddansk Universitet, mens tiden væk fra bøgerne primært fordrives i køkkenet. Jeg elsker nemlig at eksperimentere med diverse råvarer og ikke mindst udvikle nye opskrifter inden for det sunde, simple og ofte søde køkken. Ja, faktisk er sunde snacks nok min spidskompetence. Jeg håber på at kunne inspirere dig, kære læser, til selv at gå i køkkenet og lave en masse lækre, spiselige sager med et skønt Castus-twist!”

Prøv disse lækre energikugler med hindbærsmag, der tilmed er lette at lave og smager himmelsk.

Antal

Ca. 12 stk

Det skal du bruge

100 g. (5 stk.) Castus æble/hindbærstænger 80 g. mandler 40 g. kokosmel 2 spsk. agavesirup Topping: 30 g. mørk chokolade, frysetørrede hindbær, acaipulver

Sådan gør du

Bræk hindbærstængerne i mindre stykker og blend disse med mandler og kokosmel i din foodprocessor. Når massen er finthakket, tilsættes den første spsk. agavesirup og blendes i. Tilsæt til sidst den 2. spsk. agavesirup og blend grundigt indtil det får en formbar tekstur. Form kugler af “dejen” og sæt disse på køl i mindst 30 minutter. Vend dem herefter i smeltet chokolade og drys eventuelt med pynt inden chokoladen størkner. Lad kuglerne sætte sig på køl og opbevar dem efterfølgende i en lufttæt beholder i køleskabet.

Produkter i denne opskrift

0