Figen-peanutskugler

Figen-peanutskugler

“Mit navn er Maria og jeg har bloggen Madogkaerlighed.dk – som er en mad- og livsstilsblog. Her deler jeg ud af nemme og sunde retter, der egner sig til hele familien. Jeg bor på Amager med min datter på 6 år og min helt store passion er madlavning. Jeg elsker at udvikle opskrifter og dele dem med mine læsere på bloggen”.

Lækre små kugler lige til at servere med smag af frugtstang og peanuts. Utrolig nemme og lækre små peanutskugler. Perfekte til madpakken, til den søde tand, eller som en lækker aftensnack! Kuglerne holder sig fint en uge på køl, i en tætsluttet bøtte.

Antal

Ca. 14 stk

Det skal du bruge

100 g. frugtrulle med figen 6 tsk. peanutbutter 6 dadler (de friske uden sten) 50 g. saltede peanuts (til at rulle kuglerne i)

Sådan gør du

Skær frugtrullen i skiver og kom det i en foodprocessor eller minihakker sammen med dadlerne og peanutbutter Kør blandingen til en ensartet konsistens Kom massen på køl i 30 minutter Hak peanuts meget fint og kom dem på en tallerken Rul små kugler af massen mellem hænderne og tril dem i de fint hakkede peanuts Kom kuglerne i en bøtte og opbevar dem på køl. Velbekomme!

Produkter i denne opskrift

0