Flødeboller med Castus bund

Flødeboller med Castus bund

Fie fra @healthyliivingdk har lavet disse lækre flødeboller, uden tilsat sukker, men med rigtig god smag!

Antal

8 stk

Det skal du bruge

8 skiver frugtrulle med nøddemix af 0,5 cm tykkelse 90 gram sukkerfri mørk chokolade 120 gram æggehvide 50 gram sukrin

Sådan gør du

Skær 8 skiver af frugtrullen, som skal være bunden af flødebollen Pisk æggehviderne stive – tilsæt gradvist sukrin Pris æggehvider og sukrin i yderligere 10 minutter Fyld massen i en sprøjtepose og tryk ud på hver frugtrulleskive Sæt i fryseren i to timer Smelt chokolade over vandbad Dyb bundende med massen i chokoladen, vend dem og stil dem på en rist. Opbevar flødebollerne på køl indtil de serveres.

Tip

Du kan drysse kokosmel, nødder og anden topping på de sukkerfri flødeboller. Det skal gøres inden chokoladen størkner.

Produkter i denne opskrift

0