Sukkerfri flødeboller med Castus frugtrulle

Flødeboller med Castus bund

fie-web

Fie fra @healthyliivingdk har lavet disse lækre hjemmelavede flødeboller, uden tilsat sukker, men med rigtig god smag!

Opskriften giver 8 lækre flødeboller

Alt du skal bruge er:
  • 8 skiver frugtrulle med nøddemix af 0,5 cm tykkelse
  • 90 gram sukkerfri mørk chokolade
  • 120 gram æggehvide
  • 50 gram sukrin
Sådan gør du:
  1. Skær 8 skiver af frugtrullen, som skal være bunden af flødebollen
  2. Pisk æggehviderne stive – tilsæt gradvist sukrin
  3. Pris æggehvider og sukring i yderligere 10 minutter
  4. Fyld massen i en sprøjtepose og tryk ud på hver frugtrulleskive
  5. Sæt i fryseren i to timer
  6. Smelt chokolade over vandbad
  7. Dyb bundende med massen i chokoladen, vend dem og stil dem på en rist.

Opbevar flødebollerne på køl indtil de serveres.

TIP: 

Du kan drysse kokosmel, nødder og anden topping på de sukkerfri flødeboller. Det skal gøres inden chokoladen størkner.