Frugtsnegle

Frugtsnegle

En frugtsnegl i madpakken gi’r smil til frokost!

Antal

Ca. 20 stk

Det skal du bruge

25 g gær 2 dl vand 1 dl yoghurt naturel 1 tsk salt 2 spsk olie 200 g fuldkornsmel 300 g sigtet hvedemel 2 pakker frugtpålæg ½ dl vand, mælk eller æg til pensling

Sådan gør du

Rør gæren ud i lunkent vand Tilsæt salt, olie, yoghurt naturel, fuldkornsmel og hvedemel Rør det hele godt sammen, og lad dejen hæve i 45 min Ælt dejen, og rul den ud på bordet til ca. 60 x 20 cm Læg frugtpålæg lodret i en række, så det fylder ca. halvdelen af dejen Rul dejen sammen som en roulade, og skær i ca. 20 skiver Lad sneglene hæve i 10 min, og pensl med vand, mælk eller æg Bag sneglene i ca. 15 min ved 225°

Tip

Varier sneglene ved at bruge forskellige frugtpålæg, så kan de smage af figen, nødder, jordbær, blåbær eller banan

0