Madpakker

Frugtsnegle

En frugtsnegl i madpakken gi’r smil til frokost !

Antal: ca. 20 stk.

Det skal du bruge

25 g gær
2 dl vand
1 dl yoghurt naturel
1 tsk salt
2 spsk olie
200 g fuldkornsmel
300 g sigtet hvedemel
2 pakker frugtpålæg
½ dl vand, mælk eller æg til pensling

Sådan gør du

Rør gæren ud i lunkent vand
Tilsæt salt, olie, yoghurt naturel, fuldkornsmel og hvedemel
Rør det hele godt sammen, og lad dejen hæve i 45 min
Ælt dejen, og rul den ud på bordet til ca. 60 x 20 cm
Læg frugtpålæg lodret i en række, så det fylder ca. halvdelen af dejen
Rul dejen sammen som en roulade, og skær i ca. 20 skiver
Lad sneglene hæve i 10 min, og pensl med vand, mælk eller æg
Bag sneglene i ca. 15 min ved 225°

Tip

Varier sneglene ved at bruge forskellige frugtpålæg, så kan de smage af figen, nødder, jordbær, blåbær eller banan