Frugtsnitter

Camilla Pejdal

“Jeg hedder Camilla og er 23 år. Jeg bor i Gentofte, sammen med min mand og mine 2 børn, Benyamín på 4 år og Zayn som er født Februar 17′. Jeg er uddannet gastronomassistent og har min egen blog (www.foodfashion.nu). Madlavning & bagning er min lidenskab og jeg elsker at finde på nye opskrifter, samt forbedre de ældre.”

Lækre små frugtsnitter med bl.a. marmelade, frugtpålæg og hvid chokolade. En rigtig hyggelig snack som kan tages med på udflugterne.

Det skal du bruge

1pk. Frugtpålæg, valgrfri smag.
6-8spsk Marmelade, valgfri.
50g Hvid chokolade, hakket.
2spsk. Tørret frugt, eks. Granatæblekerner el. gojibær.
Mørdej:
225g Hvedemel.
75g Flormelis.
115g Smør.
1 Æg.
Korn fra 1 vaniljestang.

Sådan gør du

1. Start med at lave mørdejen ved at komme alle ingredienserne i en skål og ælt det hurtigt sammen til en ensartet dej. Sæt dejen på køl i en halv time.
2. Tænd ovnen på 180C.
3. Drys en smule mel på køkkenbordet og læg mørdejen herpå.
4. Del dejen i 2 & rul hvert stykke ud, så den er 25cm x 8,5cm & ca. 0,5cm tyk.
5. Læg dem forsigtigt på en bageplade med bagepapir og bag i 10min.
6. Tag pladen ud, smør den med marmelade & læg 6stk. frugtpålæg på hver & skær dem ud som snitter.
7. Kom dem i ovnen igen og bag yderligere 8-10min.
8. Lad dem køle af.
9. Smelt den hvide chokolade over vandbad og kom herefter chokoladen i en sprøjtepose, klip et lille hul og sprøjt nogle tynde streger i zigzag på hver snitte.
10. Til sidst kommes de tørre bær på.
11. Lad dem nu tørre helt og så er de klar til servering.