Fuldkornssnegle med æble og kanel

Fuldkornssnegle med æble & kanel

Antal: ca. 20 stk.

En kanelsnegl i madpakken gi’r smil til frokost !

Det skal du bruge

25 g gær
3 dl vand
1 dl A 38
100 g hvedeklid
100 g rugmel
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
400 g hvedemel
Fyld:
5 æbler
1 pose Castus frugtstænger med æble/gulerod og fuldkorn (100 g)
3 tsk. kanel

Sådan gør du

Rør gæren ud i lunkent vand og A 38.
Tilsæt hvedeklid, rugmel, salt og sukker.
Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen og ælt dejen.
Lad dejen hæve tildækket i ca. 45 min.
Slå dejen ned, halver den og rul den ud til to plader på ca. 30 x 40 cm.
Riv æblerne og klem saften ud.
Skær Frugtstængerne ud i små stykker og bland det sammen med de revne æbler og kanel.
Fordel æblefyldet på de to plader og rul dem sammen på den korte led.
Skær hver roulade ud til snegle på ca. 2 cm.
Lad dem efterhæve 15 min.
Bag sneglene ved 200° C i ca. 20 min.

Tip

Servér dem til børnenes mellemåltid, smager godt lune.