GrineBidder konfekt

GrineBidder konfekt

“Mor til 3 børn, der alle elsker at eksperimentere i køkkenet. Jeg hedder Jette, er iværksætter, madnørd og elsker køkkengadgets. Jeg er øko-tosset og evigt rejselysten og finder altid inspiration til familiens måltider, når vi rejser. Har en særlig passion for at formidle madlavning til børn og min mission er at endnu flere børn finder glæde ved at lave mad. Jeg er stolt Food Revolution Ambassadør for Jamie Oliver og brænder for at udvikle opskrifter på spændende hverdagsmad. Til hverdag blogger jeg på verdenifoelgegad.dk

Her kan ungerne for alvor slå sig løs med både chokolade og pynt. Med de små konfektstykker, der er så fine og nemme at lave og smager dejligt af jul.

 

Det skal du bruge

Castus GrineBidder julevariant 14 stk. Hvid chokolade, ca.100 gram til 14 GrineBiddere Guldglimmer, solbærglimmer eller andet spiseligt pynt.

Sådan gør du

Smelt chokoladen over vandbad Læg en GrineBidder på en gaffel og dyp den i chokoladen. Hvis du ønsker at pynte med andet end spiseligt støv er det nemmest at pynte mens chokoladen stadig er blød. Ellers lader du chokoladen stivne og bruger herefter en pensel til at pensle den spiselige støv på GrineBidder konfekten. Opbevares i en tætsluttende beholder på køl.

Tip

Brug konfekten som gave. Lad ungerne sætte en pind i hvert konfektstykke, pak dem ind enkeltvis i celofan, eller lav en buket med konfekt.

Produkter i denne opskrift

0