Halloween-cakepops

Halloween-cakepops

Jette Gad

“Mor til 3 børn, der alle elsker at eksperimentere i køkkenet. Jeg hedder Jette, er iværksætter, madnørd og elsker køkkengadgets. Jeg er øko-tosset og evigt rejselysten og finder altid inspiration til familiens måltider, når vi rejser. Har en særlig passion for at formidle madlavning til børn og min mission er at endnu flere børn finder glæde ved at lave mad. Jeg er stolt Food Revolution Ambassadør for Jamie Oliver og brænder for at udvikle opskrifter på spændende hverdagsmad.”

Jette Gad har været i køkkenet sammen med børnene og skabt de sødeste cakepops, der smager fantastisk og pynter så fint på bordet til halloween-festen.

Det skal du bruge

• Castus frugtstænger – brug dine favoritter
• Chokolade i forskellige farver fx candy melts i hvid og sort
• Sukkerøjne
• Cakepops pinde
• Små sprøjteposer

Sådan gør du

1. Skær frugtstængerne ud i mindre stykker og tril dem til kugler. Kuglerne skal ikke være for store – de skal kunne bæres af cakepops pindene.
2. Smelt hvid chokolade (til mumie og Jack Skellington cakepops), sæt en pind i frugtkuglerne og dyp dem i chokoladen, til de er dækket.
3. Sæt et par øjne på hver cakepop.
4. Læg dem på et stykke bagepapir og lad dem tørre.
5. Hæld en smule hvid chokolade op i en sprøjtepose og lav strimler hen over mumierne.
6. Smelt en smule mørk chokolade og hæld det op i en sprøjtepose.
7. Lav øjne, næse og mund på de cakepops, der skal ligne Jack Skellington.

Tip

Du kan sagtens bruge resterne af chokoladen.
1. Hæld den mørke chokolade ud på et stykke bagepapir og smør det ud til et tyndt lag.
2. Lav runde cirkler med den hvide chokolade.
3. Brug et træspyd eller lignende til at trække en „hale“ i den hvide chokolade.
4. Brug en smule mørk chokolade til at lave øjne og mund på de små spøgelser, du nu har i chokoladen.