“Mit navn er Josefine, jeg er 22 år og blogger på fitfoodbyfine.dk. Til daglig studerer jeg logopædi på Syddansk Universitet, mens tiden væk fra bøgerne primært fordrives i køkkenet. Jeg elsker nemlig at eksperimentere med diverse råvarer og ikke mindst udvikle nye opskrifter inden for det sunde, simple og ofte søde køkken. Ja, faktisk er sunde snacks nok min spidskompetence. Jeg håber på at kunne inspirere dig, kære læser, til selv at gå i køkkenet og lave en masse lækre, spiselige sager med et skønt Castus-twist!”

Med bare 4 ingredienser kan du skabe de perfekte små halloween-snacks, som vil egne sig perfektil til Halloween festen og skabe masser (u)hygge.

 

Det skal du bruge

4 spøgelser

  • 4 frugtstænger med figen
  • 8 rosiner
  • Kokosmel
  • Chokolade (brugte i alt 30 g til begge opskrifter)
  • Glasur

4 gravsten

  • 4 skiver frugtrulle (efter eget valg)
  • Chokolade (se mængde ovenfor)
  • Glasur

Sådan gør du

4 spøgelser

  • Tril stængerne til “ukurante” kugler og vend dem i smeltet chokolade.
  • Drys med kokosmel, inden chokoladen størkner.
  • Sæt kuglerne på køl.
  • Sæt rosiner på som øjne. Lav en lille pupil i hver rosin med lidt glasur.
  • Lad spøgelserne “sætte sig” på køl.
  • De færdige spøgelser opbevares på køl i en lufttæt beholder.

4 gravsten

  • Skær skiver af frugtrullen og mas disse i ønsket størrelse, vend dem et par gange på et skærebræt, så de ikke klistrer fast.
  • Skær en lige bund og form siderne med fingrene.
  • Vend stenene i smeltet chokolade og lad disse størkne på køl.
  • Skriv RIP med glasur hældt i en frostpose og et lille hul klippet i spidsen.
  • Lad stenene sætte sig på køl og opbevar dem efterfølgende i en lufttæt beholder i køleskabet.