Hindbærgrød

Hindbærgrød

Camilla Pejdal

“Jeg hedder Camilla og er 23 år. Jeg bor i Gentofte, sammen med min mand og mine 2 børn, Benyamín på 4 år og Zayn som er født Februar 17′. Jeg er uddannet gastronomassistent og har min egen blog (www.foodfashion.nu). Madlavning & bagning er min lidenskab og jeg elsker at finde på nye opskrifter, samt forbedre de ældre.”

Spiser du og dine børn ofte grød til morgenmad, men mangler lidt variation og inspiration? Så kan vi anbefale denne lækre hindbærgrød med friske hindbær, frugtstang med æble/hindbær og havregryn. Opskriften giver 1 portion.

 

Det skal du bruge:

  • 1/2 dl Havregryn.
  • 1 1/2 dl Vand.
  • 1/2 dl Mælk.
  • 1 frugtstang m. hindbær, skåret i små tern.
  • 5 friske Hindbær.
  • 1 knsp. Salt.

 

Sådan gør du:

  1. Kom alle ingredienser i en gryde, undtagen mælk.
  2. Varm det op ved middelvarme under omrøring.
  3. Når grøden er ved at sætte sig tilsættes mælk.
  4. Kog det hurtigt op imens der røres.
  5. Kom det i en skål og pynt evt. med hindbær & lidt kokos.