Isbidder med frugtstang

Isbidder med frugtstang

Prøv disse lækre isbidder med et twist af frugtstang. Perfekte at have liggende i fryseren, når den lille sult melder sig, eller som lækker dessert.

Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen.

Antal

Til en lille form (ca. 20 x 15 cm.):

Det skal du bruge

Midten

  • 70 g. mandler
  • 20 g. friske dadler (udstenet vægt)
  • 10 g. açaipulver
  • 4 frugtstænger efter eget valg
  • 0,5 dl. vand

Chokoladeovertræk

  • 1 spsk. kokosolie
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 2 spsk. Easis Perfect Sød

 

Sådan gør du

Midten

  • Blend først mandler, dadler, açaipulver og frugtstænger brækket i mindre stykker.
  • Når det hele er finthakket, tilsættes vand og blendes endnu engang.
  • Pres den våde masse ud i en filmbeklædt form (brug noget af filmen som låg til at trykke ovenpå).
  • Lad massen sætte sig på frys.

Chokolade

  • Når midten er helt fast, kan chokoladen forberedes ved blot at røre alle ingredienserne sammen ved laveste varme i en kasserolle.
  • Start med at smelte olie og kakaopulver sammen, før sødning tilsættes.
  • Chokoladen vil tykne yderligere, når Easis Perfect Sød tilsættes.

Isbidder

  • Tag midten ud af fryseren og skær den i små bidder.
  • Vend de små bidder i chokoladen og derefter placer på et spækbræt dækket i staniol.
  • Lad de overtrukne bidder sætte sig på frys, før de opbevares i en lufttæt beholder i fryseren.
0