Jettes frugtpizza

Jettes frugtpizza

“Mor til 3 børn, der alle elsker at eksperimentere i køkkenet. Jeg hedder Jette, er iværksætter, madnørd og elsker køkkengadgets. Jeg er øko-tosset og evigt rejselysten og finder altid inspiration til familiens måltider, når vi rejser. Har en særlig passion for at formidle madlavning til børn og min mission er at endnu flere børn finder glæde ved at lave mad. Jeg er stolt Food Revolution Ambassadør for Jamie Oliver og brænder for at udvikle opskrifter på spændende hverdagsmad. Til hverdag blogger jeg på verdenifoelgegad.dk

Jettes bedste tip til at gøre mellemmåltidet endnu mere spændende er at bruge fantasien og præsentere mellemmåltidet ekstra attraktivt.

Det skal du bruge

Vandmelon 1 Frugtstang efter eget valg Blandet frugt fx banan og æble

Sådan gør du

Skær vandmelonen ud i fire skiver Skær det blandede frugt ud i mundrette bidder og læg ovenpå vandmelonen Riv frugtstangen på et rivejern og drys over pizzaen

Tip

Kan med fordel bruges til børnefødselsdagen eller ved festlige lejligheder

0