Julemuffins med æble og kanel

Julemuffins med æble og kanel

 

Disse lækre julemuffins med et twist af æble og kanel er perfekte til julebordet. Server dem lune med creme fraiche ved siden af.

Opskriften er udviklet af Josefine Jørgensen.

 

 

Det skal du bruge

100 g havregryn 50 g kokosmel 10 g kanelpulver 4 Castus frugtstænger med æble og kanel, skåret i små stykker 3 modne bananer (ca. 250 g.) 3 æg 1/2 æble

Sådan gør du

Blend: Havregryn, kokos, æg, bananer, kanel og 3 frugtstænger sammen. Stop et par gange for at skrabe massen sammen. Når dejen er cremet og ensartet, vendes den sidste frugtstang i dejen. Fordel dejen i 10 muffinsforme og pynt med to tyndt skårne æbleskiver på hver muffin. Bag dem ved 200 grader/varmluft i 15 minutter

Produkter i denne opskrift

0