Julemuffins med æble og kanel

Julemuffins med æble og kanel

“Mit navn er Josefine, jeg er 22 år og blogger på fitfoodbyfine.dk. Til daglig studerer jeg logopædi på Syddansk Universitet, mens tiden væk fra bøgerne primært fordrives i køkkenet. Jeg elsker nemlig at eksperimentere med diverse råvarer og ikke mindst udvikle nye opskrifter inden for det sunde, simple og ofte søde køkken. Ja, faktisk er sunde snacks nok min spidskompetence. Jeg håber på at kunne inspirere dig, kære læser, til selv at gå i køkkenet og lave en masse lækre, spiselige sager med et skønt Castus-twist!”

Disse lækre julemuffins med et twist af æble og kanel er perfekte til julebordet. Server dem lune med creme fraiche ved siden af.

 

Det skal du bruge

100 g havregryn 50 g kokosmel 10 g kanelpulver 4 Castus frugtstænger med æble og kanel, skåret i små stykker 3 modne bananer (ca. 250 g.) 3 æg 1/2 æble

Sådan gør du

Blend: Havregryn, kokos, æg, bananer, kanel og 3 frugtstænger sammen. Stop et par gange for at skrabe massen sammen. Når dejen er cremet og ensartet, vendes den sidste frugtstang i dejen. Fordel dejen i 10 muffinsforme og pynt med to tyndt skårne æbleskiver på hver muffin. Bag dem ved 200 grader/varmluft i 15 minutter

Produkter i denne opskrift

0