Knækbrødsstænger

Knækbrødsstænger

“Jeg hedder Pernille, er 26 år og mor til Willian på 2, vi bor sammen med min kæreste Kris Willians far og vores hund Cody. Jeg er uddannet pædagog og arbejder til dagligt i en børnehave. Jeg elsker at stå i køkkenet og bage og at være kreativ.”

Det skal du bruge

1/2 Castus frugtrulle 0,75 dl grønne græskarkerner 0,75 dl solsikkekerner 0,5 dl chaifrø 0,5 dl sesamfrø 0,5 dl havregryn 0,5 tsk. salt 0,5 tsk. bagepulver 2 dl mel 1,5 dl vand 1/3 dl olie

Sådan gør du

Bland alle de tørre ingredienser, tilsæt derefter vand og olie. Bland massen. Skær frugtrullen ud i tynde skiver og smuldre i blandingen. Læg dejen i mellem to stykke bagepapir og rul den tyndt ud. Fjern det øverste stykke bagepapir og skær dejen i de ønskede størrelser. Bages ved 180 grader varmluft i ca. 24 min til de er gyldne.

0